miercuri, 3 aprilie 2013

Alchimie Piatra Dragon

Alchimie Piatra Dragon

Alchimia Pietrei Dragon este un sistem proiectat pentru jucatorii de nivel inalt, cu scopul de a consolida caracterul intr-o anumita directie.


  • Caracterele care au cel putin level 30 pot dropa cioburi Piatra Dragon . Aceasta cautare se activeaza odata in fiecare zi, care va directioneaza la Alchimist (NPC). Folosind 10x cioburi Piatra Dragon si daca apasam click pe Transformare Piatra Dragon din meniul Alchimistului, vom obtine un Cor Draconis (Brut) .In cazul in care dam click-dreapta pe el, vom obtine o piatra dragon brut intr-o culoare aleatoare (Onyx, Diamant, Rubin, Jade, Safir sau Granat).
Nota:
  1. Cioburile Piatra Dragon au o limita de timp de 24 ore. Sunt dropabile, negociabile si le puteți vinde pe magazin sau la NPC-uri. Stivuibile sunt doar cele care au exact aceasi durata.
  2. Cor Draconis (Brut) nu este dropabil, nu se poate negocia si se pot stivui. Este disponibil si in Item-Shop.
  3. Pietrele Dragon brut sunt negociabile. Durata lor depinde de grad, daca are gradul mai mare atunci va avea o durata mai scurta. Nu pot fi vandute la NPC.
  • Pietrele au dragon 3 aspecte diferite, care pot fi imbunatatite:
1. Clasa: Brut, Taiat, Rar, Antic si legendar.
Daca are o clasa mai mare, piatra dragon va avea mai multe bonusuri.
2. Grad de claritate: Matt, Clear, Flawless, Brilliant, Excellent
Daca are o claritate mai mare, piatra dragon va avea bonusuri mai mari.
3. Nivel: de la +1 pna la +6.
Daca are un nivel mai superiori, piatra dragon va avea bonusuri mai mari.

  • Exista 6 tipuri (culori) diferite: Diamant, Rubin, Jad, Safir, Granat si Onyx; fiecare are un efect diferit.
  1. Onyx - ofera VITALITATE. Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Dark Resistance - Tare impotriva intunericului . Bonusuri suplimentare posibile sunt: "Sansa a evita sageti"; "Rezistenta contra loviturii patrunzatoare"; "Posibilitatea de a bloca loviturile apropiate" si "ocazia de a reflecta hit-uri apropiate de lupta".
  2. Diamant - ofera INTELIGENTA. Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Ice Resistance - Rezistenta la gheata . Bonusuri suplimentare posibile sunt: "Skill Damage"; "Rezistenta competentei"; "Rezistenta la magie" si "Valoare atacului magic".
  3. Rubin - ofera STR (ATAC). Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Fire Resistance - Rezistența la foc . Bonusuri suplimentare posibile sunt: "Paguba medie"; "Rezistenta la paguba medie"; "Aparare si valoare de atac".
  4. Jad - ofera Max MP. Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Wind Resistance - Rezistenta la vant .
  5. Safir - ofera DEXTERITATE. Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Earth Resistance - Rezistenta la pamant . Bonusuri suplimentare posibile sunt: "Puternic impotriva: ninja, saman, sura,razboiniciilor"; "Aparare impotriva atacurilor: ninja, saman, sura razboinicilor".
  6. Granat - ofera Max TP. Daca rafinarea se face pe etape mai mari, ofera Lightning Resistance - Rezistenta la fulger . Bonusuri suplimentare posibile sunt: "Regenerare SP"; "Max SP (valoare procentuala)"; "Sansa de a absorbi un prejudiciu ca SP" și " Sansa pentru a restabili SP".

Niciun comentariu: