miercuri, 3 aprilie 2013

Manusile talharului si inelele de experienta

Manusile talharului si inelele de experienta

Mănușa tâlharului:
Este un item care vă ajută să vă dublați șansa de a captura obiecte în joc. Această capturare are efect doar la itemele care pică jos, nu și la cele de misiuni/unele eventuri, care vă pică direct în inventar.
Mănușa tâlharului poate fi obținută în 2 moduri:

  1. Item-Shop: - o puteți achiziționa cu MD (Monede Dragon), pentru o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile. După ce o cumpărați trebuie să vă delogati de pe cont și să vă logați din nou. Apare în partea din stânga sus imaginea mănușii - acolo va scrie și un text: ''Sansa dublă drop obiecte (Timp rămas: X zile, X ore, X minute). În cazul în care am cumparat o mănușa de 7 zile, iar după câteva zile (dacă nu a expirat) dorim să mai cumpărăm o alta mănușa, atunci durata lor se va aduna.
  2. Joc: - o puteți obține sub formă de mănușa de 2 ore și de 3 ore. Mănușa de 2 ore, odată ce ai pus-o pe tine NU o mai poți da jos, în schimb cea de 3 ore o poți da jos și pune la loc oricând dorești.

Mănușa tâlharului din Item-Shop nu poate fi combinată cu cea de la metine, doar una are efect, așa că nu are rost să consumați 2 deodată.

Mănușa tâlharului nu reflectă bonusul: X% sanșa de a captura mai multe obiecte.

De unde le obțin?

  • Mănușile de 2 ore le poți obține din: - Toate lăzile șefilor
  • Mănușile de 3 ore le poți obține din: - Metinele de 85 și 90 si cele din hartiile noi implementate, din unele cutii ale biologului pe care le primești la îndeplinirea sarcinilor acestuia și din Casetă de fier - dropata la toți setaou în Grota exilului .
  • Mănușa tâlharului se prezintă și sub formă de 10 ore, pe care o primești dacă ai recrutat un prieten, iar acesta atinge level 60.


Inelul experienței:

Vă ajută să colectați cu 50% mai multe puncte de experiență în timpul luptelor cu monștrii. La fel ca mănușile și el poate fi obținut din Item-Shop dar și din joc.
  1. În item shop: - poate fi obținut tot cu MD pentru o durată de 7, 15 sau 30 de zile, doar că prețul lui este mai mare decât cel al mănușii. În cazul în care am cumparat un inel de 7 zile, iar după câteva zile (dacă nu a expirat) dorim să mai cumpărăm un alt inel, atunci durata lor se va aduna.
  2. Inelele de experiență din joc sunt de 2 feluri: - de o oră și de 3 ore. Cel de o oră, NU poate fi dat jos de pe tine odată ce l-ai pus, în schimb cel de 3 ore poate fi echipat și dezechipat oricând dorești.

Inelul experienței din Item-Shop poate fi combinat cu cel de la metine/lăzi. Deci cu un inel din Item-Shop, unul de 3 ore și unul de o oră pe voi, puteți avea 150% rată de experiență.



De unde le obțin?
  • Inelele de o oră le poți obține din: - Metinele de 85 și 90 , toate lăzile șefilor.
  • Inelele de 3 ore le poți obține din: - unele cutii de la biolog , Casetă de fier - dropata în Grotă exilului la Setaou , îl mai poți primi la level 1, dacă ești recrutat.
  • Inel de 3 ore, respectiv 10 ore: - daca ai recrutat pe cineva, iar acesta atinge level 50, respectiv 70. Inel de 3 ore, poti primi si in cazul in care esti recrutat de un amic.
  • Inel de 1 ora negociabil: - se dropeaza la metinele din noile harti

Niciun comentariu: